2-0 43 min Jompa ass Anders K
2-1 60 min Härlanda

Laget: Hampus - Jonas Ö, Ole, Kevin, Hutenius . Petter, Andreas, Anders K - Jompa, Ferna, Söderman
På bänken: Nikki, Fabbe, Fremling

Vi tar tag i matchen från början. Vi skapar några chanser. Efter en kvart får vi en hörna som Ole slår. Bollen kommer ut till honom igen och han slår in den och Ferna kommer och nickar in 1-0. Söderman har ett friläge men målvakten räddar. Härlanda tar över spelet lite i slutet och skapar ett fint läge när deras spelare dribblar sig igenom men skjuter i stolpen, Jonas är först på bollen och slår ut den till hörna. Söderman får en fin boll bakom backlinjen och väljer att skjuta direkt istället för att ta ner bollen. Skottet går strax över. I slutet bryter Anders ett uppspel och spelar fri Jompa som vänder bort backen som springer ikapp och skjuter i mål.
2-0 i paus efter en helt okej halvlek. Vi har haft bra kontroll över stora delar av halvleken.
Andra halvleken är det Härlanda som styr. Vi har våra perioder men börjar bli trötta ganska snabbt. Fabbe som kom in i slutet av halvleken skadar knät efter ca 10 minuter vilket gör att våra planerade byten inte går att göra. Efter en kvart blir det lite gruff på plan men spelet går vidare. Tyvärr koncentrerar några spelare mer på den händelsen än på spelet. Deras spelare dribblar sig inåt och från 20-25 meter drar till och bollen går upp i krysset. Vi får ett väldigt långt lag och Härlanda har ett par chanser vid straffområdet men skotten går mitt på Hampus. Vi håller undan och vinner med 2-1.